Mercedes-Benz Kia Citroën
Följ oss på Facebook Följ oss på Facebook

Kia plug-in hybrider

Kompromissa varken med körglädje, komfort eller utrustning! Kias första storkombi respektive crossover kommer nu som laddhybrider. Båda med längst räckvidd i klassen, 62 respektive 58 km på el. Kom närmare naturen med eldriftens tystnad och mindre utsläpp. Gör samtidigt plånboken en tjänst med låga pendlingskostnader.

Nya Optima Sportswagon Plug-in hybrid

En kombi som förenar det bästa med både bensin- och elmotor. Och med en räckvidd på upp till 62 kilometer på el kommer du långt till ett förmånligt pris. Du kan dessutom välja bort den förinställda prioriterade eldriften och köra i hybridläge när du ska göra längre resor och tar dig då upp till 1120 kilometer på en tank. Kom in till oss så berättar vi mer.

Nya Niro Plug-in Hybrid

Kia Niro Plug-In Hybrid är vår första crossover som laddhybrid och kommer efter sommaren. Med en räckvidd på upp till 58 kilometer kommer du en bra bit på en enda laddning.

Bra att veta om plug-in hybrider

Våra plug-in hybrider har en bensinmotor och en elmotor som arbetar tillsammans för att optimera kraft, vridmoment och bränsleekonomi samt minska miljöpåverkan. I låga hastigheter används framförallt elmotorn, vilket ger dig en avslappnad och tyst körupplevelse. Ökar du farten eller om batterinivån blir låg så startar bensinmotorn. Vid högre hastigheter arbetar de båda motorerna helt synkroniserat.

Läs mer på Hybridkollen. Läs mer om bilarna på Kias egna sida här.

Välkommen in till oss för mer information!