Våra kampanjer

SmB_hemsida_kampanj_sommarbonus

SmB_hemsida_1024x729_sommarkampanjMB

SmB_hemsida_1024x729_aklass

SmBil_hemsida_170513_1024x729_ceed

Se bättre ut i sommar

För oss handlar sikt om din säkerhet.

Glaskvaliteten är avgörande för din säkerhet. Mercedes-Benz Original vindrutor har många egenskaper som säkerställer bättre sikt, högre stabilitet och säkerhet.

Vindrutan på din bil är en integrerad del av bilens säkerhetsstruktur. En originalvindruta som fästs med originallim gör att rutan sitter perfekt, utan spänningar och fixerat runt hela rutans omkrets. En viktig detalj för att verkligen kunna garantera Mercedes-Benz säkerhetsnivå.

Vi hjälper dig att laga stenskott, helt kostnadsfritt.*

se_utStenskott dyker upp när du minst anar det. Det ser kanske litet ut vilket gör att du kör längre än vad du borde. Men det lilla stenskottet kan vara början till en spricka och har du otur så måste hela vindrutan bytas ut.
För oss är det viktigt att du ska kunna köra säkert, spara tid och slippa onödiga kostnader. Låt oss laga ditt stenskott så tar vi hand om din försäkrings självrisk och du betalar ingenting.

En enkel åtgärd för bättre sikt.

rutaSe bra ut i sommar, även när det regnar. Gör en ordentlig kontroll av dina vindrutetorkare redan idag. Torkar de fortfarande jämnt och fint över hela svepytan? Har du bra sikt även när vädret är dåligt? Om inte, byt! Om du ska byta vindruta, så rekommenderar vi att du även byter vindrutetorkarna så att kvarvarande partiklar på de gamla torkarbladen inte repar din nya vindruta.