Lastbilar - Småländska Bil
Mercedes-Benz Kia Citroën
Följ oss på Facebook Följ oss på Facebook

Lastbilar

För att ligga i framkant på marknaden krävs det lastbilar som inte bara presterar ute på vägen, utan även i din bokföring. Inköpspriset för en lastbil är bara en liten del av vad den egentligen kostar, om man räknar saker som finansiering och service. För att du ska få lägsta möjliga totalkostnad och en lastbil som du verkligen trivs med har vi tagit fram riktigt bra lösningar för dig och ditt företag.

Startklar

Startklar är ett koncept som gör att du på ett snabbt och enkelt sätt kan välja rätt! Det spelar ingen roll om du är i behov av en fjärrbil, distributionsbil, dragbil eller anläggningsbil, med hjälp av Startklar vet du precis vad du får – du får både titta, köra, känna och klämma på din nya lastbil innan du lägger din beställning hos oss! Dessutom kommer lastbilarna med färdiga lösningar för både service och finansiering. Nyfiken på att veta mer? Läs mer om Startklar här.

Mer läsning

Om du är nyfiken på att veta mer om våra lastbilar kan du alltid bläddra i broschyrer för respektive lastbil, eller varför inte läsa Mercedes-Benz nyhetsbrev för att hålla dig kontinuerligt uppdaterad?