Tjänstebilar - Småländska Bil
Mercedes-Benz Kia Citroën
Följ oss på Facebook Följ oss på Facebook

Tjänstebilar

Du och ditt företag är viktiga för oss! Därför erbjuder vi tjänstebilar med högsta kvalitet från både Mercedes-Benz och Kia. Har du frågor om våra tjänstebilar eller behöver du lite hjälp på vägen? Hos oss får du personlig service och vägledning så att du kan fatta rätt beslut. Välkommen att kontakta oss!

Mercedes-Benz FleetEdition

Möt Mercedes-Benz FleetEdition – specialpaketerade tjänstebilar för företag! I FleetEdition finner du populära modeller fyllda med extra mycket innehåll, till ett riktigt bra pris. Ta chansen, välj Mercedes-Benz som din tjänstebil!

OBS! Bilarna i FleetEdition är nettoprissatta, gäller för juridiska personer och kan ej kombineras andra rabatter eller ramavtal.

Läs mer om Mercedes-Benz tjänstebilar här.

Kia Easy Business

Vad är viktigt för dig i en tjänstebil? Är det hög komfort, massor med utrustning eller kanske snygg design? Med Kia Easy Business får du en tjänstebil som har allt detta. Dessutom har Kia Sveriges längsta nybilsgaranti – hela 7 år från fabrik!

Med Kia Easy Business får du mer teknik och utrustning till ett lågt och bra pris, så att du kan lägga pengarna på något roligare. Vi erbjuder ett brett utbud av Kia-modeller så att du garanterat hittar den tjänstebil som passar dig och ditt företags behov bäst.

Läs mer om fördelarna med att köra tjänstebil från Kia.