COVID 19 - INFORMATION

Vi på Småländska Bil har vår verksamhet öppet som vanligt, vi säkerställer en trygg miljö för alla kunder och kollegor och har du ytterligare frågor kan du alltid ringa din närmsta anläggning.

Vi anpassar kundmötet för att öka tryggheten
Utöver en rad aktiviteter för att förebygga smittspridning skapar vi också anpassade rutiner för ökad trygghet. Om du ska provköra eller hämta en bil kan vi mötas utanför anläggningen, om du inte önskar gå in i bilhallen. Ring oss först och avtala tid så löser vi det. Samma om du ska lämna eller hämta bil vid verkstadsbesök. Vi har även ökat vår tillgänglighet via telefon samt FaceTime och kan både diskutera och slutföra affärer på distans. Kontakta oss så hittar vi en lösning tillsammans.

Detta gör vi i våra bilhallar
Vi håller god handhygien och uppmanar besökare och medarbetare att tvätta händerna noggrant och ofta. Alla handtag torkas av flera gånger per dag och vi använder desinfekterande medel vid städning. Vi rengör ytorna i bilhallen kontinuerligt samt desinficerar även extra utsatta ytor som bankterminaler, kaffemaskiner och telefoner.

Vår personal
Vi informerar fortlöpande all vår personal om hygienrutiner i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Det innebär bland annat att vi tvättar händerna noggrant och ofta, att medarbetare som känner sig sjuka stannar hemma. Vi hälsar inte heller på våra kunder med handslag i enlighet med myndigheternas rekommendationer.

Har du några frågor kan du maila oss via info@smalandskabil.se eller kontakta din närmaste anläggning.