Veckans profil: Fredrik Ågemark, verkstadschef, Växjö

Fredrik Ågemark är en rutinerad och uppskattade kollega som började sin karriär på Småländska Bil 2013. Nu arbetar han som verkstadschef på Småländska Bil i Växjö.

– Som verkstadschef är jag ansvarig för den dagliga driften av verkstaden. Det övergripande ansvaret handlar om att skapa en effektiv och trygg verkstad genom att upprätthålla och utveckla befintliga rutiner. En viktig del i tjänsten handlar om att skapa förutsättningar för en hög kundnöjdhet. Dessutom ingår i arbetet utveckling av såväl processer och arbetsrutiner som utveckling av våra medarbetare i teamet.

Varför ska man välja Småländska Bil?

– När ni lämnar in er bil för service eller reparation hos oss på Småländska Bil kan du känna dig trygg med att både er bil och ni blir väl omhändertagen. Självklart använder vi endast originaldelar och personalen har all utbildning som krävs för just er bil. Dessutom erbjuder vi prisgaranti på all reparation och originalservice.

– Det är fullt fokus på att alla kunder ska känna sig 100% nöjda med Småländska Bil och sitt verkstadsbesök.

Vad gör du på fritiden?

– Umgås med familjen och vänner, Ägnar mig åt träning i alla dess former – paddel, golf, mountainbike. Dessutom blir det båtliv, matlagning och upptäcka världen genom resor.

Senast lyssnat på Spotify?

– Beroende på situation; vid träning är det hård musik, annars soft musik.

Bor: Villa i Växjö.
Civilstånd: Fru samt två döttrar

Vill du boka service eller har andra frågor om din bil? Välkommen att kontakta Fredrik eller hans kollegor.

Missa inga nyheter! Anmäl dig gratis till Småländska Bils nyhetsbrev eller följ oss på Facebook.