Kia E-Niro privatleasing kampanj - Småländska Bil
Mercedes-Benz Kia
Följ oss på Facebook Följ oss på Facebook

Kia E-Niro privatleasing kampanj

Kia e-Niro.

Samma elektriska körupplevelse. Nya finesser.

Privatleasing fr. 3 595kr/mån
Inkl. serviceavtal. Erbjudandet gäller kundordertecknade bilar t.o.m 30/4

 

Smalandska Bil Kia E-Niro privatleasing bild 1
Med en körsträcka på 4.500 mil under 36 månader

  • Smartare med UVO Connect – En uppkopplad bil är en smartare bil. Därför har vi uppgraderat nya Kia e-Niro med UVO Connect som ger dig mer kontroll över din bil och din resa. UVO Connect kopplar upp föraren mot världen omkring och ger ovärderlig information om trafiken, vädret, sevärdheter, parkeringar och laddstationer.
  • Snabbare laddning med 3-fas – Med nya Kia e-Niro kan du ladda snabbt och säkert med en vanlig laddbox*. Den inbyggda 3-fasladdaren kan ta emot upp till 11 kW, något som förkortar laddtiderna betydligt och gör att du kan ladda batteriet till 100 % av sin kapacitet på knappt 6 timmar*
  • Upp till 45 mil på en laddning – Nya Kia e-Niro är anpassad för både stadskörning och långresor ända upp till 45 mil på en enda laddning. Den långa räckvidden gör att du kan njuta av den tysta körupplevelsen och den rymliga kupén utan att behöva oroa dig över att elen ska ta slut
  • O CO2-utsläpp under körning – En elbil, som nya Kia e-Niro, är det bästa alternativet för dig som vill bidra maximalt till minskat koldioxidutsläpp. Ett alternativ som tar dig varsamt, tyst och säkert fram. Kia e-Niro släpper inte ut någon koldioxid alls under körning vilket gör att du kan njuta av en ren körupplevelse.
  • 7 års nybilsgaranti från fabrik – På Kia litar vi på tekniken som vi använder. Därför erbjuder vi Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik, hela 7 år. Det är kvalitet på riktigt och innebär ett bekymmersfritt bilägande för dig. Garantin gäller givetvis även EV-batteriet på nya Kia e-Niro och våra andra elektrifierade bilar.
  • Vätskekylt batteri tillåter snabbladdning – Tack vare Kia e-Niros vätskekylda batteri kan du snabbladda vid upprepade tillfällen. Det vätskekylda batteriet tillåter snabba energipåfyllningar utan problem och är standard i alla Kias elbilar. Det innebär att efter att du kört dina 45 mil, kan du snabbt ladda batteriet igen och fortsätta din resa – ännu längre.

Boka provkörning

 

 

 

Kia e-Niro

Noll koldioxidutsläpp vid körning

Ska du skjutsa till träningen? Pendla till jobbet? Eller köra hela vägen till sommarstugan? Kia e-Niro är anpassad för både stadskörning och långresor ända upp till 45 mil på en enda laddning. Med en snabbladdare på 80 kW så laddas batteriet från 20% till 80% på 42 minuter. På tal om snabbt så hjälper motorn på 160 kW (204 hk) till att ta dig från 1-100 km på bra 7,8 sekunder. Det är prestanda som väl matchar det sportiga utseendet. Njut av en tyst körupplevelse och känslan av att inte släppa ut någon koldioxid alls när du kör.

 

7 års nybilsgaranti från fabrik

Kia litar på tekniken som de använder. Därför erbjuder Kia Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik, hela 7 år. Det är kvalitet på riktigt och innebär ett bekymmersfritt bilägande för dig. Garantin gäller givetvis även EV-batteriet på nya Kia e-Niro och Kias andra elektrifierade bilar.

Oavsett var du befinner dig nu eller under de närmaste sju åren så kommer Kia att vara med dig hela vägen.

 

 

 

Vill du veta mer om Kia E-Niro privatleasing kampanj?

Växjö

Vetlanda