Kia Stonic - Maxa livet - Småländska Bil
Mercedes-Benz Kia Citroën
Följ oss på Facebook Följ oss på Facebook

Kia Stonic – Maxa livet

Helt nya Kia Stonic är som gjord för livsnjutaren, en crossover för staden, bara fyll den med äventyr. Med sin muskulösa framtoning, sportiga formgivning och utpräglade körglädje väcker helt nya Kia Stonic uppseende och skänker ny energi till crossover-segmentet. Gör dig redo att möta en bil som infriar alla förväntningar

 

Utmana traditionerna

Bakdelen på helt nya Kia Stonic förstärker det sportiga uttrycket där den sluttande bakrutan är krönt av en spoiler som förbättrar aerodynamiken för en mer dynamisk körupplevelse. Markerade hjulhus, silverfärgad hasplåt tillsammans med en skulpterad baklucka och LED-baklyktor med 3D-effekt bidrar också till att understryka den självsäkra, urbana framtoningen hos helt nya Kia Stonic.

 

En helt egen identitet

Samma energi som präglar exteriören av helt nya Kia Stonic hittar du också på insidan. De invändiga linjerna, materialvalen och omsorgen om detaljer samverkar för att göra resan så minnesvärd som möjligt. Den sportiga D-formade ratten och de logiska och lättillgängliga reglagen visar att det här är en bil som är skapad för att skänka sann körglädje.

Dynamisk, oavsett vad du väljer

Spontanitet kräver kraft, något det lyckligtvis aldrig råder brist på hos helt nya Kia Stonic. Det finns tre olika motorval för att passa dina specifika behov. Den effektiva motorn tillsammans med en följsam manuell växellåda ger helt nya Kia Stonic gott om utrymme att visa sig från sin körglada sida.

 

STONIC VERSIONER

Advance

Från 169 900 kr

Utrustad med bl a
– 7″ pekskärm, backkamera
– Autobroms, inkl. fotgängarskydd
– 15″ aluminiumfälgar
– Ratt, läderklädd och eluppvärmbar

Advance Plus

Från 188 900 kr

Utrustad med bl a
– 17” aluminiumfälgar
– ACC, klimatanläggning
– Delläderklädsel med flertonsinteriör
– Halogen-huvudstrålkastare med kurvfunktion

 

Boka provkörning

Bränsleförbrukning

Bränsleförbrukning blandad körning 5,2-5,5 l/100 km, CO₂-utsläpp 120-130 g/km enligt körcykeln NEDC. Bränsleförbrukning blandad körning 6,0-6,1 l/100 km, CO₂-utsläpp 135-138 g/km enligt körcykeln WLTP. Se faktabladet för mer information.