Mercedes transportbilskampanj - Småländska Bil
Mercedes-Benz Kia
Följ oss på Facebook Följ oss på Facebook

Mercedes transportbilskampanj

Hur vill du ta dig framåt? Vad är det som sätter fart på din verksamhet? Med en transportbil från Mercedes-Benz får du inte bara hästkrafter. Du gör en investering i ett fordon du kan lita på, med förmånliga serviceavtal och bra andrahandsvärde. Det är sånt som betalar sig på sista raden. Och det är där det visar sig vilken transportbil som ger dig störst framgång.

 

En liten skåpbil med mycket prestanda.

Citan är en smidig liten skåpbil som snabbt och enkelt tar sig fram i trafiken från ett transportuppdrag till ett annat. Citan är känd för sitt generösa utrymme. Från den rymliga förarplatsen med det smidiga reglaget inom räckhåll som anpassar utrymmet för maximal trivsel, till det generösa lastutrymmet som gör en dag på jobbet smidig och effektiv var uppdraget än tar dig i ditt nya transportfordon. Låt din Citan bli ditt andra hem, där komfort och ordning är i fokus. Ett transportfordon att trivas i.

 

Citan 109 Fighter
Månadskostnad inkl. service* – 1 835 kr

 

Kompakt transportbil med plats för allt

Mercedes Vito är en kompakt transportbil som har plats för allt som ska med. Vito kommer i flera olika utföranden och längder. Vito Skåpbil är en praktisk liten skåpbil som smidigt tar sig fram i trånga stadsmiljöer likväl guppiga landsvägar. Vito Mixto erbjuder dig lite av varje. Det generösa lastutrymmet rymmer både passagerare och bagage, likväl last i arbetet. Vito Tourer är som gjort för resesällskap och passar utmärkt som shuttlebuss eller taxi. Här får du plats med upp till 9 passagerare och massor av körglädje! Mercedes Vito har något för alla!

 

Vito 110 STAR
Månadskostnad inkl. service* – 2 610 kr

 

Nya Sprinter. Upplev framtidens arbetsfordon.

En av marknadens mest välkända transportbilar har fått ett nytt utseende, en helt ny förarmiljö och nya lösningar som gör din vardag både effektivare och säkrare. Välj ditt nya arbetsfordon bland 1 700 varianter. Sprinter finns med olika drivlinor (fram-, bak- eller fyrhjulsdrift), längder, höjder och modeller. Vad sägs till exempel om en skåpbil eller flakbil för att svälja stora laster? Eller minibussen Tourer som erbjuder bekväma persontransporter. Vi hjälper dig hitta rätt arbetsfordon!

 

Sprinter 211 Fighter
Månadskostnad inkl. service* – 2 860 kr

*Paket Business: Finansiell Leasing via Mercedes-Benz Finans, 36 mån, 6 000 mil, restvärde 40 %, 1:a förhöjd avg. 30 %, rörlig ränta (november 2019) inkl. Service Complete. Reservation för sedvanlig kreditprövning. Mercedes-Benz Finansknuten Försäkring i samarbete med If Skadeförsäkring (publ). Citan 109 Fighter Skåp Lång, kontantpris 158 900 kr; Vito 110 CDI STAR Skåp Lång, kontantpris 231 500 kr; Sprinter 211 CDI Fighter Skåp, kontantpris 256 00 kr. För aktuell bränsledeklaration se mercedes-benz.se/vans. Alla angivna priser är exkl. moms. Erbjudanden gäller fram till 30 juni.