Nya EQE från Mercedes-EQ.

This is for all senses.

EQE 300 SE Edition från 770 000 kr.

Upp till 639 km räckvidd vid körning enbart på el (WLTP).

Upp till 292 hk effekt

På 32 minuter till 80% laddning

* Laddningstiden motsvarar 10–80 % fulladdning vid användning av en DC-snabbladdstation med matarspänning 400 V, ström minst 500 A.

Komfort i kupén

Elmobilitet för alla sinnen

Ren avkoppling

Interiördesign


En inre dröm.

Stig in och njut i fulla drag: Den helt elektriska drivningen ger plats för en rymligare interiör med utrustning för den kräsne. Förutom högkvalitativa material med utmärkt finish hittar du nya utrustningshöjdpunkter som MBUX Hyperscreen och Burmester® Surround Sound System.

Exteriördesign


One bow. Över hela linjen.

Redan vid första anblicken vet du intuitivt: EQE är sinnebilden av en ny era. Till de karakteristiska kännetecknen hör One bow-designen med en coupélik linje som löper från bakpartiet och ända fram till fronten samt de EQ-typiska detaljerna som det tredimensionella Mercedes-Benz stjärnmönstret som betonar fronten.

Designversioner


Sportig eller avantgardistisk – vilken typ är du?

De två designversionerna AMG Line och Electric Art ger EQE en helt egen och individuell, men alltid lika exklusiv karaktär. Vilken passar dig bäst?

Versioner

Grundmodell

Den slutna Black Panel-kylarinklädnaden, statiska LED-strålkastare och ett uppseendeväckande bakparti med genomgående ljusband: Med EQE bevisar du din känsla för tekniska framsteg och innovativ design redan innan det bär av. 19-tums lättmetallfälgar i 10-ekerdesign avrundar den karaktärsstarka framtoningen.

Sportage Advance

Electric Art Exteriör framhäver den progressiva karaktären hos din EQE med besked: Dekorelementen i krom på frontspoiler och bakkjol är både expressiva och eleganta. Tillsammans med de 19-tum stora lättmetallfälgarna kan du vara säker på att göra stort intryck.

AMG LINE

Den uttrycksstarka designen hos AMG Line ger exteriören hos din EQE extra dynamisk. De sportiga generna från AMG tar plats i vår elektriska Business class – till exempel i form av AMG frontspoiler och AMG lättmetallfälgar.

Vill du veta mer om Mercedes EQE ?

Kontakta oss