Rekonditionerare

 

Nyligen öppnade vi vår helt nya bilanläggning i Vetlanda. Till den söker vi nu en rekonditionerare som vill skapa magi i vår moderna rekondhall. Det är en helt ny tjänst där vi söker dig som är engagerad, med hög ansvarskänsla och som vill jobba med härliga kollegor och vassa varumärken – Mercedes och Kia.

Tillträde: Omgående med 6 månaders provanställning
Omfattning:Heltid
Arbetsplats: Vetlanda
Lön: Enligt överenskommelse

Sök snarast då vi arbetar med löpande urval!

Småländska Bil Mercedes-Benz C klass nya lansering

Vi söker dig som tidigare har arbetat med rekonditionering och bilvård samt har kunskap av maskinpolering, helst från en märkesverkstad.
Ett plus är om du har ett stort bilintresse och är duktig på problemlösning och som alltid är beredd att göra det lilla extra för kunden.
Du är kvalitetsmedveten och kan arbeta självständigt samtidigt som du är en lagspelare i gruppen som jobbar mot gemensamma mål.

Som rekonditionerare ansvarar du för att iordningställa, tvätta bilar utvändigt samt tvätta och städa dem invändigt. Du genomför noggranna inspektioner inför leverans till kund samt transporterar dessa vid behov.

Du ska:
Inneha B-körkort
Ha goda kunskaper i svenska (tal och skrift)
Ha en vana av IT-system

Småländska Bil är ett etablerat och familjärt företag som grundades 1950. Med tiden har vi hunnit bli cirka 85 medarbetare som förser södra Sverige med bilar och servicetjänster av riktig hög kvalitet. Koncernen har tre enheter i Växjö, Kalmar och Vetlanda.

Vi är agent för Mercedes-Benz personbilar, transportbilar samt återförsäljare för Kia. Vi erbjuder anställning hos en välkänd och renommerad arbetsgivare som värdesätter glatt humör, engagemang, driv och social kompetens.

Vårt ledord är Välvilja, allt vi gör, utför och säger skall vi göra med välvilja. Vi vill alla väl så som kunder och våra anställda.Vi är en trygg arbetsgivare med en kompetent organisation som genomsyras av starkt lagarbete och härlig stämning genom alla led.

Tillsammans skapar vi en trivsam arbetsplats som drivs mot gemensamma mål och som alltid levererar kvalitet på utsatt tid.