Jobba hos oss - Småländska Bil
Mercedes-Benz Kia Citroën
Följ oss på Facebook Följ oss på Facebook

Jobba hos oss

Småländska Bil Växjö

 

Vi kan erbjuda en spännande arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter. Är du en driven person med stort engagemang kan vi vara intresserade av dig även om vi inte har någon specifik tjänst utannonserad.

För att göra en allmän ansökan, skriv några korta rader om dig själv, bifoga ditt CV och skicka till info@smalandskabil.se.

 

Just nu söker vi

Personbilsmekaniker

Placering Växjö

Mercedes Benz och Kia ligger i den absoluta framkanten när det kommer till teknik och elektrifiering inom bilbranschen. Kraven och utmaningar är höga men det är också otroligt kul att vara med på denna resan!

Hos oss på Småländska Bil får du löpande utbildning inom den senaste tekniken som förekommer men det är ändå viktigt att du har grundkunskaper om fordon samt att du är utbildad fordonsmekaniker.

Vi värdesätter också högt att du har ett glatt humör och positiv inställning mot dina arbetskamrater och kunder samt att du är beredd att göra det lilla extra när det behövs.

Tjänsten är på heltid/dagtid och kommer att utformas utifrån dina kvalifikationer så tveka inte att komma in med dina ansökningshandlingar.

Frågor om tjänsten besvaras av vår verkstadschef Fredrik Ågemark på 0470-738012 eller vår verkmästare Ola Johansson på 0470-738023.
Ansökningar tar vi emot enbart via e post som mailas till info@smalandskabil.se

Sista ansökningsdag 2019-02-28

 

Skadetekniker

Placering Växjö

Till vår skadeavdelning i Växjö söker vi ytterligare en medarbetare.

Gruppen består av tre personer som arbetar nära varandra. Vi arbetar med märkena Kia och Mercedes och håller på med de flesta förekommande skaderelaterade arbete inkl glasarbete och hjulinställning. Tjänsten kommer att ha fokus på glasarbete, hjulinställningar samt mekaniskt arbete.

Det är meriterande om du har erfarenhet från någon av dessa områden men det är dock inget krav. Utbildningen i så fall, får du genom oss.

Vi erbjuder anställning hos en välkänd och renommerad arbetsgivare som värdesätter glatt humör, engagemang, driv och social kompetens.

För mer information om tjänsten kontakta Sabahudin Cedic på 0470-738018 eller info@smalandskabil.se