Jobba hos oss - Småländska Bil
Mercedes-Benz Kia
Följ oss på Facebook Följ oss på Facebook

Jobba hos oss

Småländska Bil Växjö

Småländska Bil AB är ett etablerat och familjärt företag som grundades för närmare 70 år sedan. Med tiden har vi hunnit bli ca 85 medarbetare som förser södra Sverige med bilar och kringtjänster av riktig hög kvalitet. Koncernen består av tre enheter; Småländska Bil AB i Växjö och Vetlanda samt Kalmar Bilcentrum AB i Kalmar. Vi är agent för Mercedes-Benz personbilar, transportbilar och lastbilar samt återförsäljare av nya och begagnade Kia personbilar.

Vi är en trygg arbetsgivare med en kompetent organisation som genomsyras av starkt lagarbete genom alla led. Tillsammans skapar vi en trivsam arbetsplats som drivs mot gemensamma mål och som alltid levererar kvalitet på utsatt tid.

Just nu söker vi fem tjänster:

Servicesäljare

Säljare Mercedes-Benz

Kia-tekniker

Produktexpert/Hallvärd

Skadetekniker

—————————————————————————————————————————————————–

Servicesäljare

Placering Växjö.

Vi söker nu en servicesäljare till vår serviceanläggning i Växjö.

På vår anläggning i Växjö får du arbeta med Mercedes-Benz och Kias fantastiska produkter som ständigt utvecklas med den modernaste tekniker. Vi på Småländska Bil värnar om vår tillgänglighet och har det som ett prioriterat fokusområde.

Dina arbetsuppgifter innefattar att ta emot kunder, planera, styra och fördela arbetet i verkstaden, prissättning och övriga verkstadsadministrativa arbetsuppgifter.

Din profil:

Det är din inställning och din personlighet vi lägger störst vikt vid. Du är positiv och professionell i ditt sätt att kommunicera. Du är en ordningsam lagspelare och det är en självklarhet för dig att kundens behov kommer först. Din laganda och arbetsglädje smittar av sig, vilket är något som leder till företagets framgång. Du är van att arbeta med kunden i fokus och vi ser gärna att du har minst 3 årig försäljningserfarenhet inom fordonsbranschen eller inom något annat serviceyrke. Intresse av bilbranschen är en stor fördel.

Tjänsten avser heltid och tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!

Maila din ansökan info@smalandskabil.se


Säljare Mercedes-Benz

Placering Växjö.

Om tjänsten 

Nu söker vi efter en driven och engagerad personbilssäljare för försäljning av Mercedes-Benz personbilar. Du kommer att arbeta med bilaffärer på hög nivå.

Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet.

Din profil 

Vi söker dig som är driven, resultatfokuserad och som alltid har affärsmöjligheter i åtanke. Du är proaktiv och har förmåga att arbeta mot uppsatta mål. Vidare är du en självständig person, men har också lätt för att samarbeta. I din säljroll är du förtroendeingivande, disciplinerad och social. Vi förutsätter att du har ett högt driv och att du har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. Ett krav är att du har minst ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har tidigare branschvana eller säljerfarenhet. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer!

B-körkort krävs.

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan! 

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!

Maila din ansökan info@smalandskabil.se

—————————————————————————————————————————————————–

Kia-tekniker

Placering Växjö.

Vi söker nu en Kia-tekniker till vår verkstadsavdelning i Växjö, du ska ha fordonsteknisk kompetens och vill vara med och utveckla vår satsning med fordonsmärket Kia.

Om Tjänsten:

Som fordonstekniker kommer du att ingå i ett kompetent och serviceinriktat team och jobba med kontroller och reparationer av Kia. Stor vikt ligger vid att arbeta självständigt och hjälpa kunden på bästa sätt genom att jobba mot vår att ha nöjda kunder.

Tjänsten avser heltid och tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Din bakgrund:

Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och serviceinriktad. Det är viktigt att du trivs med att jobba i arbetslag och att du besitter bra samarbetsförmåga. Du har fordonsteknisk utbildning och gärna ett par års erfarenhet från branschen. Har du tidigare erfarenhet av att jobba med Kia är det en merit. B-körkort är ett krav.

Intervjuer för kvalificerade sker löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag – så ansök redan idag!

För mer information om tjänsten kontakta:

Sabahudin Cedic

sabahudin.cedic@smalandskabil.se

0470-738018

—————————————————————————————————————————————————–

Produktexpert/Hallvärd Mercedes-Benz

Placering Växjö.

Om rollen: Som en del av vår satsning framåt söker vi en Produktexpert för Mercedes-Benz Personbilar som ska stärka vårt team ytterligare. Tjänsten är helt nyinrättad och syftar till att uppnå bästa möjliga kundservice genom att erbjuda skräddarsydda lösningar till varje kund. Genom att hjälpa kunden och förklara de allt mer tekniskt avancerade produkterna ökar vi kundnöjdheten.

I din roll som Produktexpert/Hallvärd ingår bland annat följande arbetsuppgifter:

– Välkomna kund och erbjuda hjälp

– Presentera och förklara produkter

– Förbereda och genomföra provkörningar med kunden

– Planera och genomföra leveranser av sålda bilar

– Följa upp leveransen för maximal kundnöjdhet

– Stötta kunden efter genomfört köp

– Delta och stötta vid märkes- eller säljrelaterade event samt långsiktiga lojalitetsevent

– Hantera kunder och bilar på nätet

Sammantaget är din roll att stärka kundlojalitet genom en minnesvärd köpupplevelse och överlämning av fordon där kunden får alla sina frågor besvarade.

Din profil

Vi söker Dig som är ambitiös, prestationsinriktad och som är van att arbeta mot högt uppsatta mål. Du är utåtriktad, trevlig och social, visar förståelse för kunden och kan representera Mercedes-Benz på bästa möjliga sätt.

Du har djupgående kunskap och intresse när det gäller bilteknik samt utrustning och kan förklara avancerad utrustning och funktion på ett såväl positivt som pedagogisk sätt. Du har ett högt driv och gillar att göra affärer. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett nytt spännande arbete i ett expansivt företag. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid och med start enligt överenskommelse. I tjänsten ingår utbildning till Mercedes produktexpert.

Ansökan mailas till info@smalandskabil.se och märk tjänsten med Produktexpert/Hallvärd!

—————————————————————————————————————————————————

Skadetekniker

Placering Växjö

Till vår skadeavdelning i Växjö söker vi ytterligare en medarbetare.

Gruppen består av tre personer som arbetar nära varandra. Vi arbetar med märkena Kia och Mercedes och håller på med de flesta förekommande skaderelaterade arbete inkl glasarbete och hjulinställning. Tjänsten kommer att utformas enligt dina kvalifikationer, så känner du att det är någonting för dig, tveka inte att höra av dig till oss. Vi utgår ifrån att du har körkort samt behärskar det svenska språket väl.

Vi erbjuder anställning hos en välkänd och renommerad arbetsgivare som värdesätter glatt humör, engagemang, driv och social kompetens.

Sök snarast då vi arbetar med löpande urval!

För mer information om tjänsten kontakta:

Sabahudin Cedic

sabahudin.cedic@smalandskabil.se

0470-738018

eller Jari Leskinen

jari.leskinen@smalandskabil.se

0470-738010