Jobba hos oss - Småländska Bil
Mercedes-Benz Kia Citroën
Följ oss på Facebook Följ oss på Facebook

Jobba hos oss

Småländska Bil Växjö

Vi kan erbjuda en spännande arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter. Är du en driven person med stort engagemang kan vi vara intresserade av dig även om vi inte har någon specifik tjänst utannonserad.

För att göra en allmän ansökan, skriv några korta rader om dig själv, bifoga ditt CV och skicka till info@smalandskabil.se.

Just nu söker vi

Transportbilssäljare

Placering Växjö

Drivs du av goda affärer och har ett stort intresse för bilar? Då är du vår nya transportbilssäljare!

Arbetet är i stor utsträckning baserat på uppsökande försäljning ute hos kund. Därför ställer arbetet stora krav på din förmåga att arbeta självständigt och strukturerat där kundens behov alltid är din högsta prioritet. Vi tror att du som söker jobbet har egenskaper som engagemang, lojalitet och att du tycker om att göra bra affärer.

Utöver försäljning ute hos kund ingår följande arbetsuppgifter i tjänsten:

  • Bearbetning av den lokala marknaden genom telefonsamtal, besök och uppföljning av samtal och besök.
  • Offerera och sälja, från första kundkontakt till leverans av varan.
  • Deltaga i lokala mässor och andra arrangemang.

Om dig:

Vi söker dig med god etik och affärsmannaskap som har erfarenhet från företagsförsäljning, grundläggande kunskaper i data och som är självgående inom ramarna för företagets policy. Erfarenhet från bilbranschen är en fördel men inget krav. Vi tror också att du har lätt för att arbeta självständigt och att du är målinriktad.

Vår VD Calle Bauge svarar gärna om du har frågor kring tjänsten. Du når Calle på 0470-738002, eller på mail info@smålandskabil.se

Säljassistent

Placering Växjö

Är du i början av din karriär och har ett stort intresse för bilar och affärer? Är du flexibel och gillar ett varierande arbete? Perfekt, för just nu söker vi på Småländska bil en säljassistent i Växjö!

Dina arbetsuppgifter kommer framför allt vara att assistera säljarna med olika typer av uppgifter, se till att bilar och saluhallar ser trevliga ut för våra kunder, men också kunna hantera administrativa uppgifter som att publicera foton på vår hemsida.

Utöver att assistera säljarna ingår följande arbetsuppgifter i tjänsten:

  • Se till att det är rent och snyggt i hallarna.
  • Tvätta demobilar.
  • Ta emot nya bilar.
  • Kvalitetssäkra samt tvätta nya bilar vid leverans.
  • Rekonditionering av begagnade bilar.

Om dig:

Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och lyhörd och som har ett genuint intresse för bilar. Vi tror att du uppskattar lite fart och fläkt på jobbet och att du gillar att utvecklas och växa.

Ett krav för tjänsten är att du har B-körkort.

Vår VD Calle Bauge svarar gärna om du har frågor kring tjänsten. Du når Calle på 0470-738002, eller på mail info@smålandskabil.se

Skadetekniker

Placering Växjö

Småländska Bil söker en erfaren skadetekniker, eller en person som genomgått någon av branschens godkända utbildningar, till vårt skadecenter i Växjö.

Det är viktigt att du har en positiv attityd, gillar nya utmaningar och att du vill utvecklas på jobbet. Du kommer att ingå i ett väl sammansvetsat team, med god stämning och bred kunskap.

Om jobbet:

Dina arbetsuppgifter består av att reparera alla typer av plåtskador och mekaniska arbeten på Mercedes, Kia och Citroen. Du kommer rikta och byta svetsade eller skruvade bildelar.

Tekniken i bilarna blir allt mer komplicerad och därför är datorvana ett krav. Vi på Småländska Bil satsar på att ligga i framkant, vilket innebär att du kommer att få en gedigen utbildning på våra bilmärken.

Om dig:

Vi söker dig som har erfarenheter eller utbildning som bilmekaniker eller plåtslagare och som är en positiv lagspelare med känsla för kvalitet och bra resultat. Vi tror också att du har lätt för att ta initiativ och gillar att ha stort eget ansvar.

Ett krav för tjänsten är att du har B-körkort.

Vår Servicemarknadschef Sabahudin Cedic svarar gärna om du har frågor kring tjänsten.

Du når Sabahudin på 0470-738018 eller på mail info@smalandskabil.se

Personbilsmekaniker

Placering Växjö

Mercedes Benz och Kia ligger i den absoluta framkanten när det kommer till teknik och elektrifiering inom bilbranschen. Kraven och utmaningar är höga men det är också otroligt kul att vara med på denna resan!

Hos oss på Småländska Bil får du löpande utbildning inom den senaste tekniken som förekommer men det är ändå viktigt att du har grundkunskaper om fordon samt att du är utbildad fordonsmekaniker.

Vi värdesätter också högt att du har ett glatt humör och positiv inställning mot dina arbetskamrater och kunder samt att du är beredd att göra det lilla extra när det behövs.

Tjänsten är på heltid/dagtid och kommer att utformas utifrån dina kvalifikationer så tveka inte att komma in med dina ansökningshandlingar.

Frågor om tjänsten besvaras av vår verkstadschef Fredrik Ågemark på 0470-738012 eller vår verkmästare Ola Johansson på 0470-738023.
Ansökningar tar vi emot enbart via e post som mailas till info@smalandskabil.se

Sista ansökningsdag 2019-02-28