Jobba hos oss - Småländska Bil
Mercedes-Benz Kia Citroën
Följ oss på Facebook Följ oss på Facebook

Jobba hos oss

Småländska Bil Växjö

Småländska Bil AB är ett etablerat och familjärt företag som grundades för närmare 70 år sedan. Med tiden har vi hunnit bli ca 85 medarbetare som förser södra Sverige med bilar och kringtjänster av riktig hög kvalitet. Koncernen består av tre enheter; Småländska Bil AB i Växjö och Vetlanda samt Kalmar Bilcentrum AB i Kalmar. Vi är agent för Mercedes-Benz personbilar, transportbilar och lastbilar samt återförsäljare av nya och begagnade Kia personbilar.

Vi är en trygg arbetsgivare med en kompetent organisation som genomsyras av starkt lagarbete genom alla led. Tillsammans skapar vi en trivsam arbetsplats som drivs mot gemensamma mål och som alltid levererar kvalitet på utsatt tid.

För att göra en ansökan, skriv några korta rader om dig själv, bifoga ditt CV och skicka till info@smalandskabil.se. Glöm inte att uppge vilken tjänst du söker.

Just nu söker vi

Ansvarig för Mercedes-Benz försäljning av personbilar

Placering Växjö

Arbetsuppgifter
I denna spännande och varierande roll arbetar du som säljare med uppsökande verksamhet och med ansvar för försäljningen av nya Mercedes-Benz personbilar. Du utför och har ansvar för hela säljprocessen, med allt ifrån inbyten, avtalsskrivning och uppföljning på leverans. Vidare kommer du att ge kunder råd och stöd om produkter, utrustning, priser, villkor, tekniska data och göra anpassningar efter behov. Du ansvarar för att vi tillsammans klarar våra registreringsmål som generalagenten kräver.

Din Profil
Vi tror starkt på att goda relationer, personlig integritet och trovärdighet ligger till grund för att genomföra goda affärer. Vi ser därför att du har erfarenhet av relationsbyggande försäljning samt ett utpräglat affärsmannaskap. Du gillar att arbeta proaktivt med att söka upp potentiella kunder och att se möjligheter i alla lägen. Som person är du positiv, entusiasmerande och handlingskraftig och du förstår betydelsen av personliga möten och ett förstklassigt bemötande. Du ser det som en självklarhet att ha god laganda kollegor emellan, något som också leder till framgång. Du är prestigelös i ditt arbete och gör alltid det lilla extra, för såväl dina kunder som dina kollegor.

Vad erbjuder vi?
Småländska Bil AB är ett etablerat och familjärt företag i stark tillväxt. Vi erbjuder dig möjligheten till ett varierande jobb där du går till jobbet med ett leende på läpparna. Här finns stort utrymme för engagemang och initiativtagande. Vi värdesätter våra medarbetare och strävar efter en familjär och öppen stämning, där taket är högt och beslutsvägarna korta.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vår VD Calle Bauge svarar gärna om du har frågor kring tjänsten. Du når Calle på mail info@smålandskabil.se

Transportbilssäljare

Placering Växjö

Drivs du av goda affärer och har ett stort intresse för bilar? Då är du vår nya transportbilssäljare!

Arbetet är i stor utsträckning baserat på uppsökande försäljning ute hos kund. Därför ställer arbetet stora krav på din förmåga att arbeta självständigt och strukturerat där kundens behov alltid är din högsta prioritet. Vi tror att du som söker jobbet har egenskaper som engagemang, lojalitet och att du tycker om att göra bra affärer.

Utöver försäljning ute hos kund ingår följande arbetsuppgifter i tjänsten:

  • Bearbetning av den lokala marknaden genom telefonsamtal, besök och uppföljning av samtal och besök.
  • Offerera och sälja, från första kundkontakt till leverans av varan.
  • Deltaga i lokala mässor och andra arrangemang.

Om dig:

Vi söker dig med god etik och affärsmannaskap som har erfarenhet från företagsförsäljning, grundläggande kunskaper i data och som är självgående inom ramarna för företagets policy. Erfarenhet från bilbranschen är en fördel men inget krav. Vi tror också att du har lätt för att arbeta självständigt och att du är målinriktad.

Vår VD Calle Bauge svarar gärna om du har frågor kring tjänsten. Du når Calle på mail info@smålandskabil.se

Säljassistent

Placering Växjö

Är du i början av din karriär och har ett stort intresse för bilar och affärer? Är du flexibel och gillar ett varierande arbete? Perfekt, för just nu söker vi på Småländska bil en säljassistent i Växjö!

Dina arbetsuppgifter kommer framför allt vara att assistera säljarna med olika typer av uppgifter, se till att bilar och saluhallar ser trevliga ut för våra kunder, men också kunna hantera administrativa uppgifter som att publicera foton på vår hemsida.

Utöver att assistera säljarna ingår följande arbetsuppgifter i tjänsten:

  • Se till att det är rent och snyggt i hallarna.
  • Tvätta demobilar.
  • Ta emot nya bilar.
  • Kvalitetssäkra samt tvätta nya bilar vid leverans.
  • Rekonditionering av begagnade bilar.

Om dig:

Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och lyhörd och som har ett genuint intresse för bilar. Vi tror att du uppskattar lite fart och fläkt på jobbet och att du gillar att utvecklas och växa.

Ett krav för tjänsten är att du har B-körkort.

Vår VD Calle Bauge svarar gärna om du har frågor kring tjänsten. Du når Calle på mail info@smålandskabil.se