Personbilsverkstad - Småländska Bil
Mercedes-Benz Kia Citroën
Följ oss på Facebook Följ oss på Facebook

Personbilsverkstad

Problem med bilen? Vi på Småländska Bil i Växjö och Vetlanda utför reparationer av de flesta typer av skador på din bil! Som auktoriserad serviceverkstad kan vi erbjuda rätt service utförd av kompetenta och specialutbildade mekaniker. Vi använder naturligtvis alltid reservdelar i original, särskilda specialverktyg och den senaste mjukvaran. Dessutom är vi ackrediterade att släcka tvåor på din bil!

Arbeta eller ta en fikapaus – du väljer själv!
När din bil är på service hos oss kan du använda tiden till att exempelvis arbeta, läsa, eller ta en fikapaus. Vi har gratis wi-fi, cykelutlåning, dagstidningar och till och med en lekhörna för dina barn.

Originalservice

Serva din Mercedes-Benz hos en auktoriserad Mercedes-Benz-verkstad
Välj alltid en auktoriserad Mercedes-Benz serviceverkstad när du ska serva din bil! Mercedes-Benz innehåller mängder av avancerade styr- och säkerhetssystem som kräver både expertis och erfarenhet. Genom att du servar din bil hos en auktoriserad serviceverkstad för Mercedes-Benz kan du känna dig trygg i att din bil även i fortsättningen presterar som en Mercedes-Benz!

 

 

Kia Originalservice – service som ger resultat
På vår auktoriserade Kia-verkstad får du och din bil den service som ni förtjänar. Vi läser av bilens kondition, utför uppdateringar och kontrollerar bilens komponenter i ett världsomspännande system.

När du servar din bil hos Kia får du alltid en stämpel i serviceboken som visar att du utfört en Kia Originalservice hos en auktoriserad Kia-verkstad. Detta ger inte bara din bil ett ökat andrahandsvärde, du kan också känna trygghet i att din bil har servats på ett korrekt sätt. Servicen utförs av specialutbildade servicetekniker och vi använder enbart Kias egna reservdelar och smörjvätskor.

Innan du lämnar in bilen på service

Innan du lämnar in din bil på service finns några saker att tänka på. Här har vi sammanställt en checklista som kan vara bra att checka av innan du lämnar in din bil hos en av våra serviceverkstäder.

  • Serviceboken, besiktningsprotokoll och eventuella låsbultar finns i bilen
  • Bilen är tömd på värdesaker
  • Alla utrymmen i bilen är väl åtkomliga
  • Inför en skadebesiktning: Bilen är ren och alla viktiga papper från försäkringsbolaget finns i bilen.

OBS! Om du vill kan du lämna bilen kvällen innan det är dags för service, men glöm ej tala om för oss var du har parkerat din bil! (Bilar som lämnas på parkeringen när vi inte har öppet är kundens ansvar.)