Kia Ceed SW bensin – Privatleasingkampanj!

Privatleasing fr. 2995 kr/mån*
Begränsat antal.

Sportig och rymlig kombi för den aktiva familjen 

Kia Ceed Sportswagon är en av Kias mest populära modeller, känt för sin rymlighet och sportiga design som passar utmärkt för den aktiva familjen. Nu släpps ett begränsat antal Kia Ceed SW med en kraftfull 140 hk bensinmotor, perfekt för dig som inte har möjlighet att ladda en bil hemma.

Säkerhet och Komfort

Med funktioner som adaptiv farthållare, filhållningsassistans och backkamera erbjuder Kia Ceed en trygg och bekväm körupplevelse. Det nyckelfria systemet, eluppvärmd ratt och ergonomiskt utformade stolar tar körupplevelsen till nästa nivå.

Avancerad Teknologi 

Kia Ceed är utrustad med den senaste tekniken för att hålla dig uppkopplad och underhållen. Den stora 10,25” pekskärmen med navigationssystem stöder både Apple CarPlay™ och Android Auto™, vilket gör det enkelt att komma åt navigation, musik och samtal.

Erbjudande

Just nu erbjuder vi Kia Ceed SW med privatleasing från endast 2 995 kr/mån* Beställ din bil redan idag och upplev en kombi som levererar både stil och prestanda.

Bekymmersfri privatleasing

Allt fler tycker det är viktigare att köra en ny bil än att äga den. Kias privatleasing är enkel och bekymmersfri. Du betalar en faktura månadsvis och då ingår service, vägassistans och garanti.

Bränsleförbrukning blandad körning 5.9l/100 km, CO2-utsläpp 133 g/km enligt körcykeln WLTP.
*Villkor: Priset gäller vid 1000 körda mil och betalningstid på 36 månader. Bilen på bilden kan vara extrautrustad. Erbjudandet / Priset gäller Ceed SW Action till 31 augusti 2024. Kia Privatleasing: 36 mån, max körsträcka 1000 mil/år. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasinghyran, uppläggnings- & adminavgifter tillkommer. Månadshyran är rörlig och kan förändras baserat på framtida justeringar i leasegivarens upplåningskostnader. Sedvanlig kreditprövning. Kia Finans i samarbete med Santander Consumer Bank.

Kontakta oss