Nya Citan

Nya Mercedes-Benz Citan: kompakta yttermått med generöst utrymme och hög funktionalitet
Från 160.900 kr*

Småländska Bil Mercedes-Benz Citan nya 2

Nya Citan skåpbil imponerar med sina många talanger.

  • Mercedes-Benz design och prestanda. 

  • En kompakt och smidig skåpbil med rymligt lastutrymme. 

  • Flexibla utrymmen och modern säkerhets- och multimediautrustning. Den 7″ tums stora touchskärmen ingår från start.

  • Hög säkerhet med 6 airbags som standard.  Dessutom alltid utrustad med bromsassistent, ESP, ljus & regnsensor, och trötthetsvarnare.

Välkommen till Nya Citan. En liten bil med stora möjligheter. 

Ta reda på mer

Bygg din bil

Imponerande kompakt lastutrymme.

Lastutrymmet i nya Citan skåpbil har en låg lastkant och är lätt att komma åt, så att det är ännu enklare att lasta i och ur bilen: Tack vare lastutrymmets stora bredd mellan hjulhusen går det lättare att exempelvis ställa in lastpallar. Som standard lastas Citan skåpbil via de asymmetriska, tvådelade bakre skjutdörrarna. Om så önskas finns även skjutdörrar för höger och vänster, rutor i bakfönstren samt en baklucka med fönster att beställa.

Mått och vikter

Småländska Bil Mercedes-Benz Citan nya 5

Citan: En liten skåpbil för storstaden.

I Mercedes-Benz Citan flyter du fram snabbt och smidigt i stadstrafiken. Med pigga CDI-motorer och en elstyrd servostyrning tar du dig förbi även om vägen är trång. Men låt inte skåpbilens kompakta yttermått lura dig. När du öppnar bakdörrarna kan du lasta in upp till 3,8 m3 tack vare det smarta lastkonceptet.

Rymligheten sträcker sig ända in till förarplatsen, där tydliga och enkla reglage sitter inom räckhåll och smarta förvaringsutrymmen håller saker och ting på sin rätta plats. Allt för att du ska kunna ha det bra på jobbet, och vara så effektiv som möjligt.

Robust och flexibel grund.

Citan finns tillgänglig som skåpbil i 2 billängder. Den har ett självbärande karosseri, vars imponerande långa livslängd genomgått många test och användningskontroller och motsvarar Mercedes-Benz höga standard. I vardagen övertygar karosseriet med sin synnerligen goda runtomsikt och effektiva ljudisolering. 

Mercedes-Benz Citan Skåpbil: Gott om plats. Och säkerhet.

När man har så mycket plats i lastutrymmet måste man även se till att materialen och verktygen är ordentligt säkrade. Därför har Citan Skåpbil en inbyggd skiljevägg bakom förar- och passagerarsätet. Den skyddar förarutrymmet mot lasten och håller samtidigt damm och oljud borta. För att allt ska hållas säkert på sin plast i lastutrymmet kan lasten fixeras ordentligt med spännremmar och standardsurrningsöglor – som tillval även mot sidoväggen. På så sätt bevaras även ömtåliga föremål hela.

Vill du veta mer om nya Mercedes-Benz Citan ?

Kontakta oss