KIA BUSINESS LEASE

Upptäck den laddbara friheten med Kia Business Lease.

Din tjänstebil ska kännas spännande, men upplägget får gärna vara fritt från överraskningar.

Med Kia Business Lease kan du uppleva laddbar frihet i form av en välutrustad laddbar Kia inklusive försäkring, service, vinterhjul och garanterat restvärde.

Läs mer om business lease

Här kan du enkelt räkna ut vad det kostar att köra en laddbar tjänstebil från Kia

Kias tjänstebilskalkylator är det enklaste sättet att ta reda på vad tjänstebilen faktiskt kommer kosta, både för företaget och för föraren. Den gör det enkelt att jämföra och se vad Kias olika alternativ på bilmodeller och avtal gör för skillnad i praktiken.

Räkna nu
bild inifrån en kia med solnedgång

7 års nybilsgaranti.

Med en produktkvalitet som är utvecklad och testad under extrema förhållanden erbjuder Kia ett bekymmersfritt bilinnehav med hela 7 års nybilsgaranti från fabrik. Garantin gäller även Kias EV-batterier.

Läs mer
100 procent laddbart 2024

Kias mål – 100 % laddbart 2024.

Kia vill att så många som möjligt ska kunna ställa om till att köra på el och sedan 2014 har Kia lanserat åtta laddbara bilmodeller. Idag har Kia en laddbar försäljning på 86%.

Dessutom har Kia 31 gram genomsnittligt CO2-ustläpp jämfört med snittet i Sverige på 72 gram CO2. Men Kia nöjer sig inte där. Målet är 100 % laddbar försäljning i Sverige år 2024.

Källa: Vroom jan-feb 2023

Läs mer
Kia bil på äng med solen bakom och tjej lutandes mot bilen

Kia EV6.

Succémodellen EV6 är en modern och sportig crossover med kraftfull design ner i minsta detalj. 800-voltstekniken möjliggör laddning av batteriet från 10–80 % på ned till 18 minuter med >250 kW snabbladdare. En hundraprocentig laddning ger bilen en räckvidd på upp till 528 kilometer.

Läs mer
kia sportage plug-in hybrid vid solnedgång

Kia Sportage Plug-In Hybrid.

Kia Sportage är en av Kias mest sålda modeller i Europa och globalt. Kia Sportage Plug-In Hybrid är en laddbar SUV med fyrhjulsdrift och en räckvidd på upp till 70 km på el – perfekt för både pulserande storstadskörning och äventyr ute i det fria.

Läs mer
vit kia sorento kör vid havet

Kia Sorento Plug-In Hybrid.

Kia Sorento Plug-In Hybrid är en sjusitsig SUV med fyrhjulsdrift och 38 g/km CO2. Med en räckvidd på upp till 57 km på el gör Kia Sorento Plug-In Hybrid det möjligt för fler att köra laddbart – även för dig som har behov av att köra en stor SUV.

Läs mer
vit kia ceed sw phev kör med naturskön bakgrund

Kia Ceed SW Plug-In Hybrid.

En laddbar familjekombi med stort lastutrymme och en räckvidd på upp till 50 km på el. Fullmatad med säkerhetssystem och teknik för uppkopplade tjänster. Kia Ceed SW Plug-In Hybird är en svensk favorit i mellanklassen.

Läs mer
vit kia niro ev i soluppgång

Kia Niro EV.

Nya Kia Niro EV är efterföljaren efter den populära elbilen Kia e-Niro. Helt eldrivna Kia Niro EV har en räckvidd på upp till 460 km och en mängd tekniska funktioner, bland annat fjärrstyrd parkering och Vehicle-2-Load.

Läs mer
vit kia niro phev som kör

Kia Niro Plug-In Hybrid.

Nya Kia Niro Plug-In Hybrid är en laddbar crossover med en drivlina på 183 hästkrafter och en räckvidd på upp till 65 km på el. Den är dessutom utrustad med Greenzone Drive Mode som automatiskt skiftar till EV-läget i miljözoner.

Läs mer

Det finns all anledning att välja en laddbar Kia som tjänstebil. Inte nog med att du får innovativ teknik, låga CO2-utsläpp och generösa utrustningsnivåer som standard.

Kias bilar har dessutom de senaste säkerhets- och infotainment-systemen och uppkopplade tjänster. Det finns dessutom flera avtalsformer att välja mellan, allt för att göra den laddbara friheten tillgänglig för alla.

Vill du veta mer om Kia Business Lease?

Ta kontakt med Alexander för aktuellt utbud och mer information.

Alexander Jeansson bild

Alexander Jeansson

Tjänstledig

Företagsförsäljning / KAM