Nu kan du beställa nya Kia XCeed Plug-In Hybrid

18 juli 2022
Nu kan du beställa nya uppdaterade Kia XCeed Plug-In Hybrid på Småländska Bil. Den populära modellen har fått en förfinad design med ett ännu sportigare utseende, ny front, grill och LED-strålkastare. Priserna börjar på 396 400 kr.

XCeed Plug-In Hybrid erbjuder en modern och inbjudande interiör där designen har uppdaterats och domineras av det 12,3” stora digitala klustret och den 10,25” stora pekskärmen och infotainment-systemet.

Räckvidd på el upp till 60 km
I Sverige erbjuds Kia XCeed endast som laddhybrid. En effektiv drivlina bestående av ett 8,9 kWh lithium-polymer batteri och en 44,5 kW elmotor som i kombination med en 1,6 liter bensinmotor ger en kombinerad effekt på 141 hk och 265 Nm. Räckvidden på el har förbättrats, nu upp till 48 km eller upp till 60 km vid stadskörning (preliminära siffror).

Se alla våra Kia-kampanjer här

Tre utrustningsnivåer – generöst standardutrustade
Nya Kia XCeed Plug-In Hybrid erbjuds i tre olika utföranden: Action, Advance och Advance Plus.

Action är generöst utrustad med bland annat 10,25” navigationssystem med TomTom, Kia Connect, Apple CarPlay och Android Auto, 18” aluminiumfälgar, adaptiv farthållare, eluppvärmbar läderratt, LED huvudstrålkastare och aktiv filhållningsassistans.

Advance har bland annat delläderklädsel (konstläder), dödavinkel varning/varning för bakomvarande trafik, elmanövrerad baklucka, Highway Drivning Assist (HDA) och eluppvärmbara framstolar och ytterplatser baksäte.

Advance Plus har bland annat elmanövrerad förarstol med minne, LED-innerbelysning, självparkeringssystem, skyltskanning, trådlös laddning för mobiltelefoner och ventilerade framstolar.

Priser – nya Kia XCeed Plug-In Hybrid
XCeed Plug-In Hybrid Action: 396 400 kr
XCeed Plug In-Hybrid Advance: 414 300 kr
XCeed Plug-In Hybrid Advance Plus: 441 200 kr