Veckans profil – Peter Hammarström, servicerådgivare

Peter är ett välkänt ansikte för alla som någon gång har lämnat in sin bil på Småländska Bil. Han har arbetat som servicerådgivare på Småländska Bil i fyra år. Men vad gör en servicerådgivare?

– I mitt dagliga jobb möter jag kunder som behöver service eller reparation på sin Mercedes eller Kia. Jag räknar på priser och tider och ser till att rätt delar beställs till avsatt tid och en bedömning om eventuell garantireparation. Jag tar emot bilen vid inlämning och har kontakt med teknikern som utför arbetet för att kunna förmedla allt som har gjorts till kunden. Vid utlämning går jag igenom allt som är gjort på bilen och tar betalt. Om det skulle uppstå något problem inför eller under verkstadsbesöket gör jag vad jag kan för att hjälpa kunden. Jag vill att kunderna ska känna sig att de är viktiga och att de får en god service.

Varför ska man välja Småländska bil?

– Vi är experter på just din bil med specialutbildad personal och alla delar är självklart original. När du lämnar in din bil till oss så kan du känna dig trygg med att veta att service och reparationer sker på ett korrekt sätt.

Vad gör du på fritiden?

– Förutom mitt stora motorintresse för bilar och mc så har jag även fotografering och matlagning som intresse. Jag tycker också att det är roligt att resa och att se och uppleva saker. Detta året kommer vi att åka på semester med husvagnen inom Sverige.

Bor: Jag bor i en villa i Alvesta med min fru Farnaz och min 2-åriga son Adrian.

Om du vill boka service eller har andra frågor om ditt fordon, välkommen att Peter eller några av hans kollegor via vårt Servicecenter.

Missa inga nyheter! Anmäl dig gratis till Småländska Bils nyhetsbrev eller följ oss på Facebook.