Nya Kia EV9 – Årets elbil i världen 2024 .

En ny era av hållbar mobilitet.

Kia introducerar sin första hel-elektriska SUV som kommer med tre sätesrader, vilket gör den till ett utmärkt val för större familjer eller de som ofta reser med många passagerare. Bilen erbjuder flexibilitet med konfigurationer för antingen sex eller sju personer, vilket gör den både rymlig och anpassningsbar efter dina behov.

kia ev9 framför byggnad

Ny standard för säkerhet.

Kia sätter en ny standard för passagerarsäkerhet med en innovativ konstruktion. Genom att införa en unik design för B-stolpen och integrera den med bilens chassi och ett specialgjort batterihölje, har man lyckats sprida den kinetiska energin vid eventuell kollision över ett vidare område. Detta resulterar i förbättrad säkerhet och ökat skydd för alla som sitter i bilen.

kia ev9 interiör

Hållbar och miljövänlig.

Kia EV9 representerar ett banbrytande steg i Kias långsiktiga vision för hållbarhet och miljövänlig mobilitet. Genom att avstå från användning av läder i interiören och istället satsa på återvunna samt biologiskt nedbrytbara material, förkroppsligar denna modell vår ambition att minimera miljöpåverkan.

kia ev9 kör på en pir i solnedgång

Håll din EV9 uppdaterad. Enkelt.

Med Kia Connect Store blir det enklare än någonsin att hålla din Kia EV9 uppdaterad. Tack vare möjligheten till Over-the-Air (OTA)-uppdateringar kan du nu uppgradera bilens telematiksystem och andra inställningar direkt från komforten av ditt eget hem, utan att behöva göra ett besök hos en Kia-återförsäljare eller servicecenter.

elbilsplattformen e-gmp

Ny elbilsplattform.

Kia EV9 är konstruerad på den banbrytande E-GMP (Electric Global Modular Platform), en innovativ elbilsplattform som har flera fördelar. Den platta golvet och den utsträckta hjulbasen som E-GMP möjliggör, skapar en rymlig och välkomnande kupé. Denna design maximerar utrymmet och tillåter en komfortabel fördelning av upp till 7 passagerare över tre olika sätesrader.

Med ett kraftfullt 99,8 kWh batteri kan Kia EV9 erbjuda en imponerande räckvidd, vilket gör den till ett idealiskt val för långa resor såväl som dagliga ärenden.

två kia ev9 parkerade framför byggnad

Priser nya KIA EV9

PriserRek ca. pris inkl. moms
EV9 AWD 7-sits807 900 kr
EV9 GT Line 384hk AWD 7-SITS869 900 kr
EV9 GT Line 384hk AWD 6-SITS889 900 kr
Ocean Blue (Mattlack)20 000 kr

7 års nybilsgaranti.

7 års nybilsgaranti. Med Kias 7 års nybilsgaranti från fabrik börjar livet med din Kia med sju sköna år. Det är Kias sätt att säkerställa ett bekymmersfritt bilägande som håller samma höga kvalitet som deras bilar.

Vill du veta mer om nya KIA EV9?

Kontakta oss